Tagpap i Aarhus, Vejle og resten af Midtjylland

Tagpap vinder i dag på mange parametre
Udfyld tilbudsformular

Tagpap

Hvilket tag skal du vælge? Skal du i gang med nybyggeri eller trænger dit hus bare til at få udskiftet det gamle tag? Når du skal vælge tag, er der mange forskellige ting at tage i betragtning. Økonomi, bæredygtighed, holdbarhed og visuelt udtryk betyder alt sammen noget for dit valg.

Midtjysk Tagentreprise leverer gode tagpapløsninger, som vinder på mange parametre.

Billigt tag med tagpap

Med et tag af tagpap får du et forholdsvist billigt tag, der holder helt tæt og ikke har brug for den store vedligeholdelse. Tagpap er både billigt i materialer og i montering og mandetimer. Tagpap har en holdbarhed på 30-40 år, og holder altså ikke lige så længe som f.eks. et tegltag. Til gengæld er det enkelt – og dermed billigt – at reparere, samt renovere.

Moderne tagpap i nyt design

Tagpap kommer i dag i forskellige moderne udtryk, som gør det langt mere attraktivt end tidligere. Den populære listedækning gør f.eks. op med tagpappets ry af at være lidt kedeligt. De dekorative lister bryder med den ellers helt flade ens overflade og gør taget mere interessant at se på.

Miljøvenligt og bæredygtigt tagpap

Hvis du ønsker et miljøvenligt tag, er der også rigtig gode muligheder for at få dette med de grønne cradle-to-cradle-løsninger fra tagpapproducenten Derbigum. Cradle-to-cradle betyder, at alt materiale fra produktet kan genbruges og indgå i recirkulation. Gammelt tagpap indgår således i produktionen af nyt tagpap, så intet går til spilde og alt er fuldstændig bæredygtigt.

Derbigum – fremtidens byggeri

Det er ikke tilfældigt, at Midtjysk Tagentreprise vælger produkter fra Derbigum. Derbigum leverer markedets grønneste og mest miljøvenlige løsninger inden for tagdækning og tagpap. Her er bæredygtighed i fokus, i totalløsninger hvor økonomi og miljøhensyn går hånd i hånd.

Rådgivning

Midtjysk Tagentreprise er altid parat til at dele vores viden og erfaring med dig. Vi tager en snak om dine muligheder, og vi giver dig den rådgivning, du har brug for, så du kommer bedst muligt i mål med dit projekt.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23