Tagdækning i Aarhus, Vejle og resten af Midtjylland

Trænger din bolig til et nyt tag? Midtjysk Tagentreprise leverer tagpaparbejde i hele Midtjylland.

Tagdækning

Trænger din bolig til et nyt tag? Midtjysk Tagentreprise leverer tagpaparbejde i hele Midtjylland.

Når du vælger tagdækning med tagpap, får du en økonomisk løsning, som holder tæt og ikke kræver den store vedligeholdelse. Det er samtidig et tag, der – i forhold til mange andre tagtyper – er forholdsvist billigt i såvel materialer som i håndværkstimer til montering.

Når dit tag med tagpap skal renoveres, kan du ligeledes spare mange penge. Et nyt lag tagpap kan nemlig lægges direkte ovenpå det gamle. Derved slipper du for besværet med eller udgiften til at fjerne det eksisterende tag, inden dit nye tag kan lægges.

Med mange års erfaring i tagdækning leverer Midtjysk Tagentreprise solide og kompetente løsninger. Vi har stor viden og kompetence inden for tagpap, og vi rådgiver dig hjertens gerne i forhold til tagdækning af lige netop dit tag.

Løsninger til dig

Midtjysk Tagentreprise tilpasser altid løsningen til dig og dit tag. Vi tager først og fremmest en snak med dig om dit tag og dine ønsker. Dernæst kommer vi altid ud og ser på taget, så vi kan give dig de bedste råd til lige præcis dit tag. Det handler både om at se på tagkonstruktionen og tagets stand. Vi laver også altid selv en opmåling af taget, så vi er sikre på at få de præcise mål og at undgå dumme fejl, der kan opstå ved at tallene tages fra en grundplan eller lignende.

Vi monterer enten tagpappet via mekanisk fastgørelse eller fuldsvejsning. Mekanisk fastgørelse betyder, at vi skruer tagpappet fast. I forhold til fuldsvejsning er arbejdsgangen lidt mere tidskrævende. Til gengæld er metoden lidt bedre, da man er 100 % sikker på, at tagpappet ikke slipper. Fuldsvejsning er dog i dag en meget sikker måde at fastgøre taget på, og Midtjysk Tagentreprise har kompetencerne til at gøre arbejdet godt. Vi vælger monteringsmetoden sammen med dig, når vi har kigget på dit tag.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat i Tagdækker Poul Erik , hvis du har brug for reparation af tagpap på dit hus

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop dit tag. Vi kommer også gerne ud til dig for at se på taget og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Referencer

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

Hans Ove Møller Sørensen

Ring 30 96 96 23