Renovering af tagpap

Vi er eksperter i renovering af tagpap
Midtjysk Tagentreprise leverer professionelt tagpaparbejde i højeste kvalitet i Aarhus, Midtjylland, Sønderjylland og på Fyn.
Udfyld tilbudsformular

Renovering af tage med tagpap

Hos Midtjysk Tagentreprise er vi eksperter i renovering af tage med tagpap. Vi kører gerne ud til renoveringsopgaver i hele Midtjylland.

Hvornår trænger dit tagpap til renovering?

Du kan tydeligt se, når tagpappet er ved at være slidt og trænger til renovering. Så vil det nemlig begynde at revne. Du kan også se, at overfladen bliver nedbrudt. Hvis taget ikke er blevet renset eller har være udsat for meget vand, der ikke har kunnet løbe af, nedbrydes det selvfølgelig hurtigere.

Afhængigt af tagets stand finder vi en god løsning, der matcher dit behov. I nogle tilfælde vil det være muligt at lappe taget, men i mange tilfælde giver det et bedre resultat at lægge et nyt lag tagpap ovenpå det gamle. Det bliver flottere, og så har du faktisk et helt nyt tag.

Fladt tag renovering

Ved renovering af tag i Midtjylland kommer vi ofte ud til boliger fra 1960’erne og 1970’erne. I disse årtier var huse med fladt tag og tagpap særligt populære. Denne form for tag kaldes også for build up tag. Tagpap holder i 30-40 år, men det er naturligvis meget forskelligt fra hus til hus, hvornår det er tid til at lægge nyt tagpaptag.

Renovering med nyt tagpap er en forholdsvis billig affære i forhold til renovering af andre typer tag. Dels fordi et nyt lag tagpap kan lægges direkte ovenpå det gamle lag – og dels fordi monteringen ikke er nær så kostbar som f.eks. at lægge et tegltag.

Nye løsninger

Tagpap har i dag længere levetid end tidligere, hvilket er en af grundene til, at det flade tag er blevet populært igen. Der er desuden kommet nye designmæssige muligheder inden for tagpap, som åbner op for spændende arkitektur med et moderne udtryk. Sidst, men ikke mindst byder produkterne fra Derbigum – verdens førende producent af miljøvenlige tagpapløsninger – på bæredygtige og grønne løsninger til fremtidens byggeri.

Få et uforpligtende tilbud

Fortæl os om dine ønsker og få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Udfyld formularen eller nu.

+45 30 96 96 23