Om os

Alt inden for tagdækning, reparationer af tagpap, listedækning, og miljøvenlige tagløsninger.

Din garanti for kvalitetsarbejde, god service og fair priser

Midtjysk Tagentreprise
– Mere end 21 års erfaring med tagdækning i tagpap

Midtjysk Tagentreprise er en familiedrevet virksomhed, som har specialiseret sig i tagdækning med tagpap. Vi tilbyder dansk kvalitetshåndværk til fornuftige priser i hele Midtjylland. Alt inden for tagdækning, reparationer af tagpap, listedækning, og miljøvenlige tagløsninger.

Midtjysk Tagentreprise udfører tagpaparbejde for både private kunder, erhvervskunder og boligforeninger i Midtjylland. Intet tag er populært sagt for stort eller for lille. Vores motto er, at vi altid er på toppen. Det gælder både den kvalitet, vi leverer, og den service og rådgivning, vi yder til vores kunder. Vores faglige stolthed er stor, og vi sætter en ære i at levere et rigtig godt stykke arbejde til hver eneste kunde. Det betyder også, at vi aldrig forlader en opgave, før arbejdet er 100 % i orden. Vi ved, at vores kunder sætter pris på, at de altid kan regne trygt med os.

Tagdækker Poul Erik har mere end 21 års erfaring med tagdækning i tagpap, så her kan man tale om bred viden og masser af rutine på området. Mange års viden og erfaring gives nu videre til næste generation, nemlig sønnen William, som er blevet ansat som lærling i virksomheden. Når du kontakter os, er du derfor sikker på at få udført et bundsolidt og gennemført stykke arbejde.

Vi benytter udelukkende materialer, som er godkendt af det tidligere TOR (Tagpapbranchens OplysningsRåd, som nu er nedlagt). Vi bruger i høj grad produkter fra Derbigum, som tilbyder en lang række miljøvenlige løsninger. Vores erfaring og viden på området skal naturligvis komme dig til gode. Derfor rådgiver vi dig, så du får det helt rigtige produkt til dit tag.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop dit tag. Vi kommer også gerne ud til dig for at se på taget og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat i Tagdækker Poul Erik , hvis du har brug for reparation af tagpap på dit hus

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop dit tag. Vi kommer også gerne ud til dig for at se på taget og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Referencer

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

Hans Ove Møller Sørensen

Ring 30 96 96 23