Listedækning i Aarhus, Vejle og resten af Midtjylland

Listedækning Århus – giv dit tagpaptag et flot look

Listedækning 

Især de senere år er listedækning af tage med tagpap blevet meget populært. Teknikken blev egentlig udviklet for at skjule de søm, som blev skubbet op, når brædderne bevægede sig på grund af temperatursvingninger.

I dag bruges listedækning mest som dekorativ effekt og pynt på et ellers fladt og, synes nogle, lidt kedeligt tagpaptag. De kunder, vi har lavet listedækning hos i Midtjylland, har været rigtig glade for resultatet, og vi ser ofte, at naboerne bliver inspireret og også gerne vil have lavet listetag.

Listedækning Århus – giv dit tagpaptag et flot look

Mange villakvarterer fra det store byggeboom i 1960’erne og 1970’erne er præget af huse beklædt med tagpap. En stor del af disse huse har nået en alder, hvor taget skal renoveres, og denne lejlighed benytter mange husejere til også at få lavet listedækning, f.eks. i Århus.

Selve listerne er trekantede eller trapezformede og typisk fremstillet i mineral- eller rockwool med en beskyttende belægning. Farven på listerne er typisk afstemt med nuancen på tagpappet, så man får et roligt, ensfarvet udtryk, der pynter på ethvert hus.

Få lavet listetag i Midtjylland til en god pris

Det er ikke en voldsom merudgift at få lavet listetag f.eks. i Århus, når man alligevel skal have lagt tagpap på. Kontakt Midtjysk Tagentreprise via vores kontaktformular eller ring på +45 30 96 96 23 og lad os få en snak om listedækning i Midtjylland.

Vi har brug for at kende de nærmere detaljer for at kunne give dig et godt tilbud, som sikrer dig en listedækning i Midtjylland, der ikke vælter dit budget. Det gælder uanset, om du vælger at få lavet listetag på dit nybyggede hus eller som en del af renovering af taget på dit hus af ældre dato. Du kan trygt overlade opgaven med listedækning i Midtjylland til os i Midtjysk Tagentreprise.

Bliv ringet op
pilen

Få et uforpligtende tilbud i dag

Tag fat i Tagdækker Poul Erik , hvis du har brug for reparation af tagpap på dit hus

Udfyld formularen, og få et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi vender tilbage hurtigst muligt.

Du er altid velkommen til at kontakte os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med lige netop dit tag. Vi kommer også gerne ud til dig for at se på taget og giver et uforpligtende tilbud på din opgave.

Referencer

"Nyt pap tag
Vi har fået lavet nyt garage tag. Meget professionelt. God til at finde løsninger. Meget positiv indstilling og reel."

Arne bovien

"Bule i tagpap på garagetag
Bulen blev lavet. Tagdækkeren og hans medarbejder kiggede uopfordret hele taget efter, - fandt et lille hul og en længere samling, som en tidligere håndværker havde lavet forkert, og som var ved at give problemer med vandindtrængen mod husets mur. Det blev lavet et par dage efter.
Mvh Birgitte Jefsen
."

Birgitte Jefsen

"Nyt pap på garagetag 
Jeg kan helt klart anbefale firmaet. Lige fra besigtigelse af taget - fremsendelse af tilbud - samt udførelse af arbejdet, har vi været meget tilfredse. Aftalen er overholdt til punkt og prikke.."

Hans Ove Møller Sørensen

Ring 30 96 96 23